Skip to main content

De wijnen


Rode wijn


 • Jacobus
  10.00

  Deze biologische wijn is een cuvee van twee soorten blauwe druivenrassen: Cabernet Cantor en Cabernet Cortis. Deze rassen zijn ontstaan uit kruisingen met diverse resistente rassen. De wijn is gerijpt op eiken vaten. De wijn is opgevoed en gebotteld door Proefwijngaarden KessThor. 

  12% Alc. 0,75 L

 • P'truus
  7.50

  Deze biologische wijn is een cuvee van enkele soorten blauwe druivenrassen. Deze druivenrassen zijn kruisingen van Cabarnet Sauvignon met diverse resistente rassen. De wijn is opgevoed en gebotteld door Proefwijngaarden KessThor.

  13% Alc. 0,75 L

   

   

Witte wijn


 • Souvignier Gris
  7.50

  De druif Souvignier Gris is in 1983 ontstaan uit een kruising tusssen de rassen Bronner en Cabarnet Sauvignon. De wijn is krachtig en fruitig. De wijn is opgevoed en gebotteld door preifwijngaarden KessThor.

  12,5 % Alc.0,75 Liter 

 • Johanniter
  7:50

  De Johanniterdruif is in 1968 ontstaan uit een kruising van Riesling met enkele andere druivenrassen. Hij is genoemd naar de kweker Johan Zimmermann. De wijn is krachtig en fruitig. De wijn is opgevoed en gebotteld door Proefwijngaarden KessThor.

  12,5 % Alc. 0,75 L

 • Cassalum
  7.50

  Cassalum is een oude Romeinse naam voor Kessenich. Deze biologische wijn bestaat uit een mengeling van verschillende witte druiven van resistente rassen. De wijn is opgevoed en gebotteld door Proefwijngaarden KessThor.

  12% Alc. 0,75 L

   

Rosé


 • Rosé
  7:50

  Deze biologische rosé wijn bestaat uit een mengeling van diverse blauwe druiven van resitente rassen. Door vroege persing krijgt de wijn zijn rosé, lichtrode kleur en rosésmaak. De wijn is opgevoed en gebotteld door Proefwijngaarden KessThor.

  12% Alc. 0,75 L

naar boven